Historia vår


Bak konseptet står dyktige og engasjerte Dutch Cheeseman. De har solgt og importert oster og andre delikatesser til Norge i over 12 år, hovedsaklig til markeder rundt om i landet. I 2020 åpnet han, sammen med italienske Fabio, Delicatessen Galleriet i Bergen. Begynnelsen 2023 fikk han forespørselen om å åpne enda en slik butikk i Ålesund Storsenter. Han var interessert, men hvem ville gjøre det med ham?

MArcia Romijn


Marcia er en ung kvinne som ønsket å flytte til Norge med familien sin. Hun ønsket å gjøre noe hun brenner for og det er ost! På slutten av 2022 begynte hun å lete etter muligheter for å få det til og kom så over Dutch Cheeseman. Hun tok kontakt og noen uker senere var hun på 'Julebyen' i Egersund å selge nederlandske ost sammen med Dutch Cheeseman. Det var en godt samarbeid. Så når han fikk forespørselen om å åpne enda en slik butikk i Ålesund Storsenter, tenkte han på Marcia for å bli butikksjef. Marcia var klar for det og noen måneder senere flyttet hun med familien till Ålesund område.

" Vi visste at vi ville bo i Norge, men vi kunne ikke velge hvor, så vi lar det diktere ostene." 

misjon og Visjon


Utgangspunktet for butikken er ost. Vi har ikke bare lagt til produkter som utfyller osten, men også andre delikatesser som stimulerer alle sansene dine og som du kan skjemme bort deg selv og dine kjære med.